Oct 2, 2008

Emil Nita, un dubios prefect pesedist peste Brasovul antipesedist

Guvernul liberal confirma alegerea pesedistului Emil Nita ca prefect al judetului. Ocazie cu care se mai afirma o data tragicul destin urmuzian pe care acest oras il are sub inteleptul leadership (adica gospodarire, ca sa inteleaga si primarul) al celor trei triste figuri contemporane, Cancescu, Nita si Scripcaru. Tocmai Brasovul, care i-a tratat intotdeauna cu sictir la vot pe urmasii peceristilor, a ajuns sa oficializeze oportunista alianta liberala cu pesedistii. Brasovul, care a ajuns sa fie pacalit si violat ca ultima proasta dintre virgine, cu acadele feseniste vopsite ca liberale sau crestin-democrate.

Si ca dispretul sa fie total, nici macar nu se mai pastreaza aparentele. Fesenistul Cancescu ii reprosa in gura mare functionarului public apolitic care este prefectul ca nu se amesteca in manarelile lui politice. Dupa care afirma senin ca noua numire in functia depolitizata si apolitica a prefectului a fost rodul unui troc politic. Ca de aia brasovenii n-au votat PSD, ca sa iasa liberalul Cancescu si sa se simta iar ca in pesedism, ca le era dor de abuzuri si batjocura.

Si pe cine s-a gasit sa trimita PSD-ul? Ca sa se vada ce valori si oameni de calitate sunt pe acolo, nu degeaba luau voturi numai de la prostimea momita cu zahar si ulei. Pe tizul sefului Pateu, Nita Piulita, mare tepar prin Tractorul si obsedat de chilotii ziaristelor. Pe una era cat pe ce sa o violeze in biroul lui de la Tractorul, fata mai este inca foarte activa prin presa locala. Pe alta a vrajit-o ca-i cumpara masina, a carat-o pe naiva chiar si intr-un salon auto sa-si aleaga culoarea. Pana sa se hotarasca fericita, Piulita se lauda printre pedisti ca a insurubat-o. Escroc de doi bani.

Ce mai urmeaza? Tartaga pus sef la Fisc si Marius Ilie numit comandant la Politie.

6 comments:

  1. Guvernul liberal nu a confirmat aşa ceva. Au ascuns informaţia, cred că le-a fost şi lor ruşine s-o facă publică. AmosNews preia ştiri integral din BZB, nu e o sursa aşa sigură.
    Dar informaţia e reală. Exista totuşi o variantă şi mai proastă, Constantin Niţă, doar că el se visează încă ministrul economiei în guvernul Prostănacului.

    ReplyDelete
  2. Anonymous7:08 PM

    ce bine le mai zici tu, draga...
    Azi chiar m-au uns la suflet vorbele tale...
    Tine-o tot asa... imi mai inveselesti ziua...

    ReplyDelete
  3. Anonymous10:57 PM

    JALE TATA JALE MARE DACA MOS CANCESCU A AJUNS SA APELEZE LA OAMENI CA NITA SI CELALALT DE LA PDL CARE A STAT SPANZURAT PE BLOCURI TOATA CAMPANIA DE LA LOCALE SI IN FINAL A ESUAT LA PNL NICI NU MERITA SA-L POMENESC DECAT LA MORTI POLITIC.SA LE FIE TARANA USOARA DAR ASTFEL II DAU VANT LA PUPA MARINARULUI. NITA PIZZARU DIN MOLDOVA FACE JOCUL IN BRASOV .MAI NOU A MAI APARUT UNU DE LA GOTIC LA P.C.PROSTANACI SANTEM NOI CA FACEM PE CHIBITII IAR ASTIA FAC SACII CU GOLOGANI.

    ReplyDelete
  4. Anonymous11:02 PM

    SCUZE TOT EU TOATA STIMA PENTRU DOAMNA FOSTA PREFECT CARE NU S-A LASAT PRINSA IN JOCURILE MURDARE ALE ACESTOR RECHINI .CU RESPECT MA APLEC IN FATA D.VSTRA . DOAMNA .

    ReplyDelete
  5. Bre, cine-i fata, da-te prins. Si-asa o dai pe anonime, de ce ziarizdă e vorba?

    ReplyDelete