Nov 26, 2008

Politie politica penelista la Realitatea Brasov!

Fara sa vrea, Sebastian Dan deconspira o mare porcarie. Realitatea Brasov a dezvaluit sursa unor sms-uri care o atacau pe candidata PNL la deputatie, Onelia Pescaru. Halucinant text:

După ce s-au făcut verificările de rigoare, s-a aflat inamicul public numărul unu al ştiristei de la MIX: nu va gândiţi la vreun pedelist sau la unul pesedist. Surprize! Surprize! E unul de la PNL: Marian Teleleu, încă şef la Complexul Olimpia.

Suna foarte cunoscut limbajul. Ar putea parea surprinzator ca acest evident act de politie politica sa vina tocmai din partea PNL, zice-se gardianul democratiei si al libertatii de exprimare. Pana la urma, ce sa te astepti de la aceasta filiala, condusa de un colonel de militie, var cu securistul Paraschiv, si de acoperitul Cancescu.

Nasoala e treaba si cu astia de la Realitatea. Pai, bine, ba, ii puneti pe boii care va privesc sa-si dea cu parerea pe banii lor, ca apoi sa-i dati in gat si sa-si piarda slujbele? Ticalosie si turnatorie curata!

Teleleule, da in judecata Realitatea, vei castiga sigur. Oricum ai ramas fara job.

9 comments:

  1. Fără să vrea? Eşti sigur?

    ReplyDelete
  2. Daca nu doream, nu postam nimic. Sau v-ati speriat si voi ca mai există unii care au curaj sa spună chestiuni care vi se par haluccinante??

    ReplyDelete
  3. Şi inca ceva, n-am inteles aia cu PNL şi politia politica. Sau nu ati auzit de ponturi???

    ReplyDelete
  4. Mda, nu se vede padurea din cauza copacilor. Treaba imputita nu este ca un penelist il balacareste pe altul. Ci ca s-a pus la cale o intreaga operatiune de identificare a celui care injura partidul. Iar Realitatea a marsat la ancheta prin dezvaluirea unor informatii care trebuiau sa ramana confidentiale.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Anonymous6:04 PM

    " cum naiba sa se afle cine a dat SMS ? e vrajeala... "

    ReplyDelete
  7. Adevărul e că şi mie mi se pare penibil, hai să-i aflăm pe cei ce au zis de rău de Onelia. Apropo, viteza cu care s-a mişcat Realitatea în această problemă ţine de birourile prin care îşi petrece vremea directorul de acolo.

    ReplyDelete
  8. Anonymous5:12 PM

    http://douaceaie.wordpress.com/noi-vrem-respect-realitatea-tv-douaceaie/

    ReplyDelete
  9. Anonymous10:01 PM

    Doamne, cata prostie la comentatorii asta!!!La Realitatea sunt oameni de la Mix vreo 10, prieteni cu Onelia, i-au spus ca e unul care trimite sms ca nebunul la fiecare emisiune. Onelia avea numarul lui teleleu in mobil, e usor de retinut ca are vreo 4 de 6 in coada ! Tot ea a povestit faza si eu am scris. Sunteti bolnavi de paranoia!!

    ReplyDelete