Nov 20, 2008

"Ziua" buna, Paraschive. Felicitari, securistule bataus si spagar! Tocmai ai devenit celebru



Omerta de la Brasov este sparta de la Bucuresti. Minciuna si impostura nu traiesc etern. Nu toti se lasa intimidati sau cumparati, bă!

8 comments:

  1. Anonymous9:20 AM

    În sfârăit am reuşit! Acum să văd ce curaj au colegii din presa locală! De fapt, nu ei, ci stapânii lor! Maria Petrascu

    ReplyDelete
  2. Anonymous9:24 AM

    http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-11-21&id=245792

    Pentru cine vrea să citească art. dau si link-ul. Maria Petrascu

    ReplyDelete
  3. Stapanii lor vor dicta curand cum ca "dupa o viata dedicata comunitatii, binelui brasovenilor, secretarul Primariei Brasov, eminentul jurist Nicolae Paraschiv, a decis sa se retraga la o binemeritata pensie".

    Scripcaru tocmai incaseaza scaltoace de la Basescu si Boc. Cum da, acum in plina campanie, sa apara ca ditamai vicepresedintele partidului cu principii morale face echipa cu un securist tortionar?
    http://www.brasovcity.ro/index.php?act=content/primar/echipa.php

    ReplyDelete
  4. Anonymous11:30 AM

    Lui Scripcaru i-am trimis prin posta raspunsurile de la CNSAS pe care le-am primit cu mai multe luni in urmă dar, bineinteles ca omul, mucles! La Parchetul de pe langa Judecătoria Brasov am depus, acum doi ani, un denunt penal pentru fals si uz de fals impotriva lui Paraschiv( declaratia mincinoasa ca n-a facut politie politică). Dosarul are vreo suta de pagini, probe,declaratii de la cei anchetati, etc, dar parchetul tine dosarul în sertar. iar Parschiv umbla cu amenintari. MARIA PETRASCU

    ReplyDelete
  5. Anonymous10:18 AM

    Asta ca sa vedeti cat de minunata e presa locala (si aici intra nu doar patronii)

    ReplyDelete
  6. Anonymous10:20 AM

    Apropos, Rtt nu inseamna Radio televiziunea Transilvania, si fuse odata televiziunea nr1 in Brasov? cu ma ajuns in 5 ani televiziune goarna de partid PD? Mix, Nova etc sint televiziuni noi cu scopuri clare, dar Rtt era a zonei acesteia de zeci de ani.

    ReplyDelete
  7. Acum 5 ani era televiziunea goarna a PSD, fiind patronata de fostul senator Ioan Seche. Dupa alegerile din 2004 a fost cedata (vanduta) lui Scripcaru.

    ReplyDelete
  8. Anonymous10:34 AM

    Frumoasa "dezbatere" intre oameni care impartasesc aceleasi idei.

    ReplyDelete