Feb 8, 2012

Cancan: PSD il batjocoreste pe Cancescu prin tabloide

Aristotel Cancescu este de vreun an si ceva subiect suculent pentru tabloidul "Cancan". Periodic, blondele lui Ogica sau ale lui Iri sunt inlocuite de brunetul de sub Tampa si multele sale vieti.

Cel mai recent articol a fost imediat dupa ce Aristotel si-a serbat cele 60 de primaveri, fiind luat bine la bascalie. Este destul de clar ca aceste articole sunt comandate, pana la urma freza lui Bebe n-are cum sa fie mai interesanta decat chilotii Oanei Zavoranu. Aristotel si ai lui sunt convinsi ca materialele sunt lansate de dusmanii de la PDL, dar s-ar putea sa aiba o mare surpriza. Atacurile vin mai degraba dintr-o zona mult mai apropiata, unde aliatii din PSD Brasov sunt cei care dicteaza.

Unul dintre consultantii electorali ai PSD Brasov este fostul jurnalist Tudor Artenie. In CV-ul sau trece la mari realizari alegerea a cinci indivizi in Consiliul Local Brasov si a inca trei in Parlament. PSD are fix cinci consilieri. De asemenea, Artenie se lauda ca si acum sunt vreo cativa alesi locali si parlamentari care au nevoie de talentele sale. Vezi aici CV-ul.

Se pare ca talentatul domn Artenie a fost atat de eficient incat clientii i-au solicitat sa se ocupe si de imaginea aliatului din PNL, Aristotel Cancescu. Ca orice consultant care se respecta, stie si el pe cineva in presa de tiraj mare. Cum ar fi nevasta sa, Gina Artenie, jurnalista la "Cancan". Pe care a prins-o si in declaratia de avere.
Dupa cum am vazut deja, iar Aristotel a simtit din plin, doamna Artenie a avut mare grija de cariera de consultant a sotului. Acum, Tudor Artenie este proaspat zburat de la Hidroelectrica, unde fusese luat purtator de cuvant de catre Mihai David, fost presedinte al organizatiei municipale PSD si consilier local. Cu mult mai mult timp liber si in lipsa salariului de bugetar de 8.000 RON/lunar, Artenie va avea o gramada de idei si mai ales initiative pentru clientii sai. E clar ca pe zimbrul brunet din Brasov il asteapta o multime de coperti colorate.

1 comment:

  1. Anonymous12:49 PM

    Tz,tz,asta este ziarist?De fapt ai dreptate,daca pe aia care au facut imagine pe stil vechi la Drum Nou ii toleram ca ziaristi de ce nu ar fi si acest Artenie!

    ReplyDelete