Feb 1, 2012

Gunoaiele Brasovului au parfum de spaga

Gabriel Bratucu, consilier al primarului Brasovului, este si sef al consiliului de administratie de la firma italiana care se ingrijeste de gunoaiele orasului. Oare cum l-a consiliat acesta pe George Scripcaru cand a fost intrebat "Ia zi, bai, Bratucule, ce parere ai de firma asta, sa le dau la macaronari autorizatie sa faca bani cu gunoaiele noastre sau alegem pe altii mai ieftini?"
Statia de selectare a gunoaielor, administrata de SC Fin Eco SA, a fost inaugurata cu mare pompa de primar in decembrie 2010. Pe langa caciula lui Scripcaru, s-a mai remarcat si absenta sefului consiliului de administratie al firmei, probabil ocupat sa gaseasca vreo alta companie care vrea afaceri cu Primaria.
Oricum, mai trebuie observat ca Bratucu este extrem de polivalent. La facultate se ocupa de management economic, la PDL de management electoral, iar in Primarie de managementul gunoaielor.

1 comment:

  1. Anonymous3:19 AM

    Prin ceata amintirilor intrezaresc oarece legaturi intru teorie economica intre numele lui bratuc asta si seful domnului cu fular care cu cinste apare pe acest bogg in calitate de erou in afaceri...Poate ma insel,n-ar fi ultima oara,dar ceva publicistica nitzoid economicozista a iesit acum ceva ani pe piata cu un bratuc printre colaboratori si o erata cat China.Poate ca printre corectori era o doamna profesoara cu nume imaculat...ce mica e lumea,pe cand ceva erate academice semnate de tipul cu caciula din poza alaturata?Glumesc,nu dau cu parul...

    ReplyDelete