Feb 3, 2012

Interlopii au reprezentant in Consiliul Judetean

Cu acceptul presedintelui Aristotel Cancescu, Dorin Lazar Maior va reprezenta societatea civila in Consiliul Judetean. Membrii marcanti ai societatii civile brasovene, Marian Ambrozi, Demeter Bella si Traian Gheti au salutat cu entuziasm aceasta deschidere a oficialitatilor locale fata de problematica cu care se confrunta, exprimandu-si speranta ca situatia lor se va imbunatati semnificativ. Pana acum au fost reprezentati extrem de prost, avocatii lor nereusind sa obtina achitarea.

La randul sau, Dorin Lazar Maior a declarat ca societatea civila poate sa aiba deplina incredere ca o va reprezenta cum se cuvine in Consiliul Judetean, cu conditia ca noii sai colegi, consilierii, sa aiba portofelele la ei.

3 comments:

  1. Anonymous8:41 PM

    La urma urmei ar putea participa regulati,pardon,regulat la intrunirile inamtului for de talie districtual-departamental-miniregional-judetean si cei nominalizati alaturi de maior in materialul dumneavoastra!Ce,sedintele astea nu sunt ca un fel de munca entuziasta in slujba scumpului electorat brasovean de la Fisher la Predeal,de la Bran la Harman,de la Fagaras la Budila,de la Viscri la prima scoala trocaromaneasca din afara cetatii Brasovului? Si apoi,pentru aceasta implicare oarecum activa in pasivitatea ei ar fi datatoare de sperante pentru o reducere a unor pedepse prezente sau aviatoare!Saraca tara,biet electorat ce baga si ce iese!

    ReplyDelete
  2. Anonymous8:47 PM

    Postare corecta!Multumesc pentru intelegere!La urma urmei ar putea participa regulati,pardon,regulat la intrunirile inaltului for de talie districtual-departamentala-miniregionala-judeteana si cei nominalizati alaturi de maior in materialul dumneavoastra!Ce,sedintele astea nu sunt ca un fel de munca entuziasta in slujba scumpului electorat brasovean de la Fisher la Predeal,de la Bran la Harman,de la Fagaras la Budila,de la Viscri la prima scoala trocaromaneasca din afara cetatii Brasovului? Si apoi,pentru aceasta implicare oarecum activa in pasivitatea ei ar fi datatoare de sperante pentru o reducere a unor pedepse prezente sau aviatoare!Saraca tara,biet electorat ce baga si ce iese!Servesc patria!

    ReplyDelete
  3. Anonymous11:05 AM

    Sa se reprezinte pe ei in fata instantelor! S-a prostit de-a binelea Cancescu!

    ReplyDelete