Feb 9, 2012

Piata din Schei, facuta garaj pentru un consilier al Elenei Udrea

Printre nemultumirile scheienilor legate de schimbarile din Piata Unirii, efectuate de vecinul lor George Scripcaru, se numara si desfiintarea pietei din zona. "Oamenii au remarcat faptul că Primăria a desfiinţat piaţa agroalimentară de pe strada Băilor, pe care a transformat-o într-un garaj privat al pensiunii „Curtea braşoveană“ noteaza newsbv.ro.

Pensiunea "Curtea Brasoveana" este detinuta de Sorin Munteanu, pana de curand consilier al ministrului Elena Udrea. Acest aspect reiese si din declaratia sa de interese, unde s-a trecut modest doar asociat.

Sorin Munteanu este membru PDL Brasov. El a fost numit in 2009 secretar de stat la Ministerul Turismului, iar dupa comasarea acestuia cu cel al Dezvoltarii Regionale a devenit consilier al Elenei Udrea.

Sorin Munteanu are studii de mecanic auto. El si-a inceput cariera in turism ca hamal la hotelul "Aro Palace".

3 comments:

  1. Anonymous5:18 PM

    studii de mecanic...dar tupeu nesimtit cu carul...

    ReplyDelete
  2. Anonymous1:18 AM

    Din primul comentariu se poate trage concluzia cu ,de pilda,un absolvent de SH sau unul de Stefan Gheorghiu cu echivalare ar trebui sa iba tupeu cu cargoul sau cu garnitura de tren...
    Doamne,cat pot sa fie unii din prima sau a doua si a treia generatie de parveniti ca au o diploma de studii superioare!
    Telectual postacul,ce paula mea!

    ReplyDelete
  3. Anonymous4:38 AM

    In Piata Unirii era nevoie de parcare. Piata agroalimentara era oricum praf, ca nu venea nimeni nici sa vanda si nico sa cumpere de acolo. Toti scheienii merg la Star la piata, de unde ai ce lua. Tre sa se mai gaseasca un spatiu la fel pt parcare. Poate pe terenul lui Dorin Lazar Maior (fostul club president) lasat acum in paragina....

    ReplyDelete