Feb 3, 2012

Strategii lui Scripcaru - Contract de peste 2 milioane de euro!

Newsbv.ro scrie astazi despre multitudinea de contracte carora a trebuit sa le faca fata, in plina criza, Doru Dima, strategul electoral al lui George Scripcaru. Evident, aproape toate sunt pe bani publici, cel mai recent fiind cu Ministerul Transporturilor, in valoare de peste 800.000 de euro. Dar toate acestea sunt mizilic, pe langa pleasca de contract obtinut in iulie 2010 cu sprijinul Ministerului Educatiei: peste 2.000.000 de euro!

Profiles International a lui Doru Dima deruleaza pana in 2013 un proiect in valoare de peste 10.000.000 RON din fonduri europene, privind "asigurarea premiselor pentru tranzitia elevilor si studentilor spre nivele superioare de educatie". Contractul nu ar fi fost castigat fara implicarea Ministerului Educatiei, care este partener in proiect si totodata cofinantator, alocand peste 1.000.000 RON.
Detalii despre acest proiect sunt aici, unde putem vedea ca, pe langa Ministerul Educatiei, Dima mai are un partener, Multi Consulting Group SRL. Respectiva firma ii apartine tot lui Dima, ca banii sa nu se imprastie prea tare, in asociere cu expertul in campanii electorale si gunoaie Gabriel Bratucu, consilierul primarului Scripcaru. Daca ne luam dupa declaratia de interese a lui Bratucu, contractul asta pe bani europeni este chiar mai mare. Undeva s-au pierdut 2.000.000 RON.

No comments:

Post a Comment