Feb 27, 2012

Ioan Adam de la PSD, un abject in stare pura

Deci, chiar s-a incercat abordarea acestui subiect intr-o maniera mai relaxata. Mai joviala, ca este indeajuns de multa agresivitate si incrancenare in jur. Da' nu se poate, o imensa sila te pocneste, care saboteaza orice efort creativ. Asa ca-i dam drumul precum vine.

Vicepresedintele PSD Brasov, Ioan Adam, s-a dus duminica in emisiune la Manzala, pe MixTv. Cum naiba se face, ce talent are Manzala asta, ca tot timpul aduna pe langa el toti ipochimenii asudati. Asa si cu Adam, care s-a transpirat tot sa explice ce mare om politic de viitor este el: "Eu de aia raman in mediul politic, nu ma poate acuza nimeni ca m-am infruptat din banul public, sa fie foarte clar!" Sa mori tu, neprihanitule, ca este foarte clar! Este acelasi Adam care, cu fix o luna in urma, comenta la fel de arogant si dispretuitor faptul ca are contracte cu Primaria lui Scripcaru: "Nu permit nimănui să se amestece în treburile mele! Nu-i niciun secret. Societatea mea de avocatură a prestat niste servicii de specialitate". Deci a dat cu nasul prin banul public.

Serviciile alea de specialitate nu si le-a mai trecut in declaratia de interese, realizand astfel un fals in acte publice. Serviciile alea de specialitate constau in reprezentarea in instanta a tuturor litigiilor in care este implicata Primaria Brasov. Contracte de sute de mii de euro pe bani publici.

Urmariti interviul aici. Si ganditi-va, in timp ce zice ca "politicienii nu trebuie sa spuna cat au furat cei de la putere, ca stiu mai bine oamenii care ies de foame in strada" ca el este asociat in biznisul de avocatura cu vicepresedintele PDL de la putere, Rusu, cel care a obtinut de la presedintele PDL Scripcaru contractele alea pe bani publici. Din care nu s-a infruptat deloc si in care nimeni nu are voie sa se amestece.

Cand Adam asta o sa moara, va trebui bagat in formol si expus la Antipa.

11 comments:

  1. Anonymous12:03 AM

    Nu stiu altii cum sunt dar eu cand aud numele asta ma gandesc si la motocei dar si la cati au picat de fraieri si s-au nenorocit prin tara cu diverse jocuri de intrajutorare!
    Si asta pentru ca in special la o anumita judecatorie condusa de un anumit presedinte au fost legalizate,s-a dat unda verde unor astfel de asa zise activitati economice!
    Poate ca ma insel dar ar fi de comparat ceva cifre:de exemplu cam cate jocuri de intrajutorare au fost in tara,unde au erupt din punct de vedere legal ca se accepta si cat la suta din ele au fost botezate prin orasul de la poalele Tampei?

    ReplyDelete
  2. Anonymous6:13 PM

    Habar nu aveti ce vorbiti. Serviciile de specialitate nici nu sunt ale lui, iar acele asa zise contracte de sute de mii de euro sunt pure fictiuni ale voastre. Nu mai vorbiti fara sa stiti, ca sunteti penibili de-a dreptul.

    ReplyDelete
  3. Anonymous1:41 AM

    asa este,aveti dreptate....toooot orasul stie ca nenea adam face acte de comert in justitie si ca face de ras partidul psd ,prin candidatura sa si functia pe care o detine acolo.Ar fi trebuit sa puna pe altcineva, care sa nu aiba pe nimeni pe constiina, apropos cred ca se stie de ce a decedat sotia domniei sale, dumnezeu sa o odihneasca pe biata femeie, ma refer la prima lui sotie care sa sinucis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous6:09 PM

      " face de ras partidul psd "

      Cat haz ai :-)
      Face de ras PSD ! Pai ii face concurenta lui Ponta? Sau lui Nita?
      De fapt, PSD, nu este de ras?
      Poate, totusi, ai dreptate: cei de au votat s-au facut de ras.

      Delete
  4. Anonymous1:47 AM

    hahahahaha... Adam????
    pai la reprezentat pe scripcaru si oamenii lui in instante, si acum se da mare usl-ist????
    el e avocat cu firma mare de avocatura si sotia lui judecatoare??? el e mai egal decat ceilalti romani???

    ReplyDelete
  5. Anonymous1:50 AM

    Santem prosti fratilor ca lasam toate lichelele nepedepsite si le permitem sa asceada in functii atat de inalte . Cum sa mai avem incredere in institutiile statului roman cand la cel mai inalt nivel intra asemenea oameni? Am zis bine oameni oare?

    ReplyDelete
  6. Anonymous9:25 PM

    In primul rand stati extrem, dar extrem de prost cu gramatica. Ar trebui sa invatati sa scrieti corect, "cu cratima" - vorba unui cantec, iar apoi sa emiteti pareri. Apropo, voi cand scrieti, emiteti cunostinte sau doar pareri?

    ReplyDelete
  7. Nasol. Au ajuns pesediști aproape acoperiți să comenteze și p-acia.

    ReplyDelete
  8. Anonymous3:23 PM

    stie cineva cum o chema pe prima sotie a lui Adam??stiu ca el era intrun timp avocatul gastii din noua,bisnitari smenari si proxeneti...

    ReplyDelete
  9. Anonymous8:23 PM

    intreaba-l pe el....vezi ca il gasesti in arestul DNA...

    ReplyDelete
  10. Anonymous8:24 PM

    "MAREA SOMITATE"....HAHAHAHAHAHAHA

    ReplyDelete