Dec 5, 2008

Cancescu il sapa pe Tariceanu

"Au susţinut Guvernul Tăriceanu, dar în schimb au vrut foarte mulţi bani înainte de alegeri. În medie, o Primărie PSD a primit 5 miliarde de lei vechi fiecare, iar ale PNL doar jumătate." sustine foarte senin Cancescu Aristotel, lider PNL. Prin urmare, Aristotel recunoaste implicit ca Tariceanu a acordat fonduri pe criterii politice si clientelare. Si facandu-l mincinos pe seful lui de partid care zicea ca „Aceşti bani nu s-au dat pe criterii politice, ci s-au dat bani pe criterii tehnice în funcţie de punctajul pe care fiecare proiect îl realizează. Da? Deci, acestea au fost criteriile."

Aoleo! Pai, ce-ai facut, Aristotele? Tocmai le-ai dat dreptate lui Boc, Videanu si Scripcaru, care toata campania au sustinut ca guvernul PNL aloca fondurile publice functie de interesele sale politice, iar nu de nevoile oamenilor. Oare ce sa insemne asta? Ca Aristotel e la minte putintel sau ca este machiavel?

PS Claudiu Coman, ce facusi, bre, iara??

6 comments:

  1. Anonymous1:19 PM

    Se pregateste Cancescu de o noua cacealma politica? Ca putin la minte nu prea e...

    ReplyDelete
  2. Anonymous1:38 PM

    cind a spus asa ceva????

    ReplyDelete
  3. ieri. toate ziarele locale de azi i-au dat declaratia. si nimeni nu s-a prins ca i-a tras-o tocmai lui tariceanu

    ReplyDelete
  4. Hai că am fost acolo. Căncescu a zis-o mai nunanţat, ceva de genul, că nu ar vrea un guvern cu PSD pentru că PSD a şantajat guvernul Tăriceanu pentru susţinere, drept urmare primăriile PSD au primit mai mulţi bani (5 miliarde) faţă de primăriile PNL (2,8 miliarde). Nu că vreau eu să-l scot acum da se referea la costul unei guvernări cu PSD.

    ReplyDelete
  5. Exact. El spune ca guvernul a cedat santajului PSD, alocand astfel bani mai multi pentru primarii PSD. Asta nu inseamna alocare pe criterii politice? Exact ce acuza PDL si nega inversunat Tariceanu.

    Revin. Cancescu s-a gandit el sa plezneasca PSD si l-a troznit tocmai pe Tariceanu.

    ReplyDelete
  6. Anonymous7:01 PM

    Cancescu trebuie schimbat , sa aiba mai mult timp pt. ONANIA.

    ReplyDelete