Dec 16, 2008

Scripcaru mai are un pas pana la unanimitate

Consiliul Local dominat de PDL a decis ieri sa validezi mandatele altor doi consilieri PNL decat cei propusi de seful liberal Aristotel. Adica in loc de Vasile Bran si Iulian Mara care urmau pe lista liberala, PDL a decis ca PNL trebuie reprezentat de Radu Jica si Gabriela Ursei. Care s-au si grabit sa depuna juramant. Prin urmare, cei doi fomisti tradatori au fost exclusi din partid. Iata ca Dambovita curge si pe sub Tampa.

Este cam absurd ca mandatele de reprezentare ale unui partid sa fie decise de un alt partid. Acest mecanism de validare este sustinut de o lege proasta de care profita cu tupeu Scripcaru. Iar nici Cancescu nu mai pare atat de abil precum se credea odata. Daca i-a dat afara pe aia doi din partid, este clar ca a ingrasat PDL cu inca doi consilieri. Impreuna cu noii aliati din PSD, printre care da din coada tot mai tare Mihai David, iata ca Scripcaru ajunge la o majoritate in Consiliul Local de 82%! Cum UDMR are un talent deosebit de a se lipi de putere, iar ramasitele liberale sunt usor de sensibilizat cu contracte la banul public din pixul lui Scripcaru, gata si unanimitatea.

Pai, ce nevoie ar avea Georgica de unanimitate, cand are toata majoritatea? Ca stapan pe mosie s-ar mai lovi de vreo caraiala de sluga proasta, dar cu el stapan de plantatie nici bumbacul nu mai trage o fotosinteza fara aprobare.

1 comment:

  1. Anonymous9:50 AM

    in oras sinistru, locuit de oameni fara sirea spinarii, la 20 de ani de la marea 'liberare ei continua sa stea la umbra jmecherilor. ce placere scarboasa

    ReplyDelete