Dec 4, 2008

A picat bradul lui Scripcaru!



Cel mai inalt brad din tara a devenit cel mai orizontal brad national. Bradul pe care Scripcaru l-a cautat prin toate padurile Brasovului pentru a se fali cu ce lucruri marete face el tocmai a cazut. Peste niste curiosi, care acum trebuie sa fie foarte fericiti ca le-a rupt oasele tocmai "recordul european" la pomi de craciun al primarului. Vorba ceea, prostul nu-i prost destul, pana nu e si fudul. Oare cine are tupeu sa-l amendeze acum pe gospodar? Pe mybrasov se pot vedea live eforturile de resuscitare a cazutului.

2 comments:

  1. imi pare rau pt postarea ta, f f interesanta, de altfel, dar bradul nu a cazut peste nimeni. tocmai asta e stirea. ca al mai mare si mai falnic brad s-a rupt ca o gateaja uscata, dar, din fericire, nu era nimeni in zna pe vremea aia urata. cat despre amenzi, cu siguranta ca lucrurile nu vor ramane asa, mai ales ca s-au rupt sarmele cu care era ancorat bradul. adica, s-au rupt, frate, pt ca erau vechi si expirate.

    ReplyDelete
  2. da, dar e o stire mai putin tare decat daca bradul ar fi cazut pe cineva; poate data viitoare:)

    dar, lasand gluma, treaba se putea imputi nasol, iar vinovatul era fix ala, adica Scripcaru, care a insistat sa aduca monstrul acolo, in conditiile in care se cunosteau riscurile si existau ceva precedente. dupa cum se poate citi chiar in ziarul la care combati:

    "Evenimentul nefericit a fost la un pas de a se întîmpla şi în 2005, cînd vîntul puternic a făcut ravagii în Piaţa Sfatului şi Poiana Braşov. Bradul nu a fost atunci doborît, ci doar s-a înclinat destul de tare, dar căsuţele de lemn din Piaţa Sfatului au fost spulberate ca nişte cutii de chibrituri."
    http://monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=index&s_id=69372&a=citeste

    ReplyDelete